top of page

Verhuizen

Uw wensen, ons maatwerk.

Elke verhuizing kent zijn eigen uitdagingen. Daarom hebben wij onze diensten voor u op een rijtje gezet:

Particulier 

De Wit Haarlem Top Movers heeft al ontelbare particuliere verhuizingen succesvol afgerond en is dus expert op het gebied van verhuizingen. Wij bieden meerdere diensten aan om uw verhuizing soepel, efficiënt en snel te laten verlopen. Als lokale specialist kennen wij de omgeving goed en kan hier goed op ingespeeld worden. Een verhuizing vergt veel planning en voorbereiding, zonder ervaring en kennis kan het overweldigend zijn. Wij bieden hierin de passende oplossing door als waardevolle partner alle zorgen uit handen te nemen. Uiteraard bieden wij ook een verzekering op waarde van uw inboedel inclusief garantiecertificaat.

alexandra-gorn-JIUjvqe2ZHg-unsplash.jpg

Zakelijk

Het verhuizen van een organisatie of bedrijf vergt een uitgebreide voorbereiding en een doelgerichte aanpak. Geen verhuizing is hetzelfde en er moet rekening worden gehouden met de specifieke eigenschappen van het bedrijf en de situatie om zo een passende oplossing te bieden. Een efficiënte planning en een secure werkwijze staan bij ons voorop. Daarnaast werkt De Wit Haarlem Top Movers samen met het Top Movers partner netwerk waardoor de krachten gebundeld worden voor een soepele en professionele verhuizing.

nastuh-abootalebi-eHD8Y1Znfpk-unsplash.j

Handymandiensten

Het afhalen en ophangen van whiteboards, naambordjes, klokken, schilderijen, lampen (alsmede vervangen), zonwering, rails en gordijnen, schappen aan muren, maar ook het bijmaken van meubilairsleutels, aansluiten huishoudelijk apparatuur, inventariseren van defecten, beschadigingen, klein onderhoud aan kopieermachines, verrichten van overige operationele werkzaamheden op het facilitair gebied. Dit zal worden verricht door de handyman die is uitgerust met de benodigde gereedschappen. Eventueel uit te breiden met artikelen zoals bedrading en meubelonderdelen.

pexels-bidvine-1249610.jpg

Nationaal of internationaal

Verhuizen naar het buitenland? De Wit Haarlem Top Movers biedt u grenzeloze voordelen. Het internationale netwerk van Top Movers kent namelijk de lokale situaties van uw nieuwe bestemming en kan plaatselijke experts inschakelen. Zo kunnen onze lokale douane experts te hulp schieten bij eventuele problemen bij de grensovergang. Ook kunt profiteren van onze gunstige tarieven als gevolg van onze Powerlanes. De Wit Haarlem Top Movers is gespecialiseerd in internationale verhuizingen en adviseert u graag!

eggzy-pallet-dyMfI-jeZ3c-unsplash.jpg

Wij dragen graag zorg voor uw verhuizing. Neem gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte
aanvragen:

Mijn aanvraag is:
Ik heb wel/geen behoefte aan opslagruimte

Bedankt voor de offerte aanvraag. U hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Offerte
bottom of page