Skip to main content

Erkend verhuisbedrijf in Haarlem nodig voor een zorgeloze verhuizing?

Wanneer u gaat verhuizen, wilt u zich natuurlijk nergens zorgen over hoeven te maken. Het is daarom belangrijk om een ervaren verhuisbedrijf te kiezen. De Wit Haarlem Top Movers is een als erkend verhuisbedrijf in Haarlem al decennia lang dé betrouwbare verhuizer van de regio.

Profiteer ook van onze jarenlange ervaring

Naast ons keurmerk als erkend verhuizer is De Wit Haarlem Top Movers is al meer dan 75 jaar een van de bekendste verhuisbedrijven in Haarlem en omstreken. Dankzij deze ervaring hebben wij al tienduizenden verhuizingen succesvol volbracht, zonder zorgen voor de klant. Wilt u dat ook? Dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u gelijk een offerte aanvragen. Wij verhuizen particulieren naar hun nieuwe thuis en zakelijke klanten naar hun nieuwe werkplek. Bovendien gaan we met u mee naar de andere kant van de wereld als daar uw toekomst ligt dankzij onze internationale verhuisservice!

Toe aan een zorgeloze verhuizing? Profiteer ook van onze ervaring en vraag dan in één minuut uw vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Welk voordeel heeft u door in zee te gaan met een erkend verhuisbedrijf in Haarlem?

  • Professionele verhuizers: wij hebben alleen opgeleide vakmensen in dienst die ervaren zijn in het verhuizen van uw bezittingen.
  • Goed verzekerd: als erkende verhuizer hebben wij een uitgebreide verzekering die uw spullen beschermt tijdens het verhuizen.
  • Een verhuisplan op maat: ons kantoorteam maakt een verhuisplan specifiek voor uw verhuizing welke aansluit op al uw wensen en eisen voor een zorgeloze ervaring.
  • Service achteraf: mocht er toch iets niet helemaal soepel zijn verlopen, zorgen wij als erkende verhuizers altijd voor een passende oplossing, ook na de verhuizing.

Particuliere verhuizing

Zoekt u een verhuisbedrijf in Haarlem omdat u gaat verhuizen naar een nieuwe woning? Als ervaren én erkende verhuizer kunnen wij u helpen het hele traject zorgeloos en aangenaam te maken.

Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizing

Verhuizen naar een nieuwe werkplek? De Wit Haarlem Top Movers is al jaren dé partij voor onder andere bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en zorginstellingen in de regio’s Haarlem en Amsterdam.

Zakelijke verhuizing

Ons werkgebied

Als erkend verhuisbedrijf in Haarlem bedienen wij onder andere de plaatsen Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Amsterdam, Santpoort, Heemstede en Zandvoort.

Offerte aanvragen

Ook zorgeloos verhuizen?

Offerte aanvragen