Skip to main content
Gespecialiseerde sevice

Opslag in Haarlem waar al uw spullen veilig kunnen worden opgeslagen

Wij begrijpen dat verhuizen op zich al stressvol genoeg kan zijn en dat het tijdelijk opslaan van uw spullen alleen maar extra zorgen met zich mee kan brengen. De Wit Haarlem Top Movers staat voor zorgeloos verhuizen en daar hoort het zorgeloos op kunnen slaan van uw spullen natuurlijk ook bij! Onze beveiligde en geklimatiseerde opslagfaciliteit biedt een veilige oplossing voor uw waardevolle spullen, totdat u klaar bent om deze naar uw nieuwe huis of kantoor te verhuizen. Kortom, onze flexibele en veilige opslagruimtes bieden de perfecte oplossing voor al uw opslagbehoeften. Neem dus contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen!

Particuliere opslag

Heeft u thuis te weinig ruimte? Heeft u opslagruimten nodig voordat u gaat verhuizen? Gaat u flink verbouwen en heeft u een daarom opslag in Haarlem nodig? Wat de reden ook mag zijn, bij ons kunt u tijdelijk al uw spullen veilig op laten slaan.

Zakelijke opslag

Wij bedienen natuurlijk ook de zakelijke markt met onze opslagfaciliteiten; van kantoormeubilair tot kwetsbare electronica. Bovendien kunnen wij ook jullie archieven veilig en beschermd opslaan.

Art handling

Wij verzorgen ook het veilig transporteren en de tijdelijke opslag van uw kunstobjecten. Van een enkel object tot een complete collectie, wij zorgen ervoor dat al uw kunst veilig en in goede condities worden vervoerd en opgeslagen.

Waarom wij de beste optie zijn voor opslag in Haarlem?

  • Veiligheid: uw waardevolle spullen zijn natuurlijk beveiligd opgeborgen, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.
  • Klimaatbeheersing: dankzij onze klimaatbeheersing zijn uw spullen beschermd tegen schade door vochtigheid, temperatuurschommelingen of andere problemen van te koude of te warme opslagruimtes!
  • Persoonlijke service: het team van De Wit Haarlem Top Movers staat altijd voor u klaar, zodat u het in- en uitladen en zelfs het verplaatsen van uw spullen niet zelf hoeft te doen; wel zo makkelijk!
  • Speciale wensen: zoekt u opslag in Haarlem voor kwetsbare spullen zoals kunstwerken of kantoorartikelen en electronica? Geen probleem; hierin zijn wij gespecialiseerd!
  • Milieuvriendelijk: als Top Mover zetten wij ons in voor een duurzame en milieuvriendelijke werkwijze. Ook voor onze opslag zetten wij ons in om onze CO2-uitstoot te minimaliseren.
  • Verzekerd: wanneer uw spullen met uw huidige inboedelverzekering niet verzekerd zijn tijdens de opslagperiode, kunnen wij ook een tijdelijke verzekering voor u afsluiten.
Offerte aanvragen

Opslag nodig in Haarlem?

Offerte aanvragen

700+ beoordelingen met een 9.5 gemiddeld!