Skip to main content

Zorgeloze zakelijke verhuizing in de regio's Haarlem en Amsterdam

Een succesvolle zakelijke verhuizing is een enorme uitdaging voor elk bedrijf of afdeling. Van het inpakken en labelen tot het verzorgen van het transport en het coördineren van alle medewerkers. Gelukkig heeft De Wit Haarlem Top Movers alle kennis en kunde in huis om een zakelijke verhuizing zorgeloos te maken.

Een zakelijke verhuizing met minimale impact voor jullie

Onze ervaren en opgeleide verhuizers zijn namelijk gespecialiseerd in het verzorgen zakelijke verhuizing. Naast het verhuizen kunnen wij al het meubilair demonteren en monteren op de nieuwe locatie. Ook kunnen we alle in- en uitpakwerkzaamheden van kleine inventaris en kastinhouden voor jullie uit handen nemen. Uiteraard kunnen wij ook jullie inboedel tijdelijk en veilig opslaan.

Wij werken bovendien ook buiten de reguliere werktijden indien gewenst, om zo uw bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk te verstoren. Kortom, wij zorgen ervoor dat jullie niet stil hoeven te staan door de verhuizing, maar snel weer aan het werk kunnen op de nieuwe en inspirerende locatie!

Offerte aanvragen

Laat uw zakelijke verhuizing verrichten door een erkend verhuisbedrijf!

  • Professionele verhuizers: wij hebben alleen opgeleide vakmensen in dienst die ervaren zijn in het verhuizen van uw bezittingen.
  • Goed verzekerd: als erkende verhuizer hebben wij een uitgebreide verzekering die uw spullen beschermen tijdens het verhuizen.
  • Een verhuisplan op maat: ons kantoorteam maakt een verhuisplan specifiek voor uw zakelijke verhuizing welke aansluit op alle wensen en eisen voor een zorgeloze ervaring.
  • Nazorg: Heeft uw verhuizing nog iets meer zorg nodig, of mocht er toch iets niet helemaal soepel zijn verlopen tijdens. Wij bieden als erkende verhuizer nazorg waarbij een handyman inzetten, onze medewerkers kunnen bijvoorbeeld de bureaubekabeling organiseren of een whiteboard ophangen.

Nieuwe locatie

Wij kunnen jullie zakelijke verhuizing zorgeloos laten verlopen, zodat jullie binnen no-time weer aan het werk kunnen. Verhuizen naar een tijdelijke locatie als tussenstap is ook zeker een mogelijkheid, evenals het tijdelijk opslaan van jullie spullen.

Particuliere verhuizing

Interne verhuizing

Wilt u een afdeling binnen de bestaande locatie verhuizen? Ook daarbij kunnen wij natuurlijk helpen. We zorgen dat al het meubilair en de kantoorartikelen soepel en met minimale overlast op de nieuwe plek in het bedrijfspand terecht komen.

Zakelijke verhuizing

Ons werkgebied

Wij verzorgen zakelijke verhuizingen en bedrijfsverhuizingen in onder andere de plaatsen Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Amsterdam, Santpoort, Heemstede en Zandvoort.

Offerte aanvragen

Ook zorgeloos verhuizen?

Offerte aanvragen