Skip to main content

7 handige tips om uw internationale verhuizing soepel te laten verlopen

Vertrekt u binnenkort naar het buitenland maar ziet u op tegen het verhuizen? Geen zorgen. Wij helpen u alvast op weg met 7 handige tips die helpen uw internationale verhuizing zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Laat u niet verassen wanneer u gaat verhuizen naar het buitenland

Het is natuurlijk logisch dat een internationale verhuizing meer dan overweldigend kan zijn. Zodoende heeft ons ervaren team verhuizers voor u 7 handige tips verzameld om uw emigratie droom te verwezenlijken. Met meer dan 75 jaar ervaring hebben wij al vele internationale droomverhuizingen over de gehele wereld mogen verzorgen. Uiteraard ook de terugkeer naar Nederland voor terugkerende landgenoten, maar ook voor expats die hier komen werken. Heeft u na het lezen van deze tips nog vragen over verhuizen naar het buitenland? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij beantwoorden al uw vragen en nemen eventuele zorgen graag bij u weg!

Offerte aanvragen

Onze 7 tips die u helpen uw internationale verhuizing zonnig te laten verlopen!

  • Begin op tijd: Het is natuurlijk heel logisch dat wij u adviseren zo vroeg mogelijk te beginnen met het plannen en het regelen van uw verhuizing naar het buitenland; er komt veel meer bij kijken dan u denkt! Zorg daarom dat u ruim van tevoren weet wat u allemaal moet regelen en maak een uitgebreid draaiboek voor de hele verhuizing.
  • Maak gebruik van professionele internationale verhuisbedrijven: een beetje prediken voor eigen parochie, maar ervaren internationale verhuizers kennen als geen ander de slagen van de zweep en kunnen uw verhuizing zo zorgeloos mogelijk laten verlopen.
  • Visa en werkvergunning: controleer de vereisten voor uw visum en werkvergunning. Zorg dat u tijdig alle benodigde papieren bezit om in het buitenland te kunnen werken en verblijven.
  • Maak een schifting van uw spullen: maak een inventarisatie van al uw spullen en bepaal wat u wel en niet mee hoeft mee te nemen. Dit scheelt niet alleen ruimte en kosten, maar voorkomt ook dat u onnodige spullen meezeult.
  • Houd uw spullen heel: bij een internationale verhuizing staat uw spullen ook een lange reis te wachten. Verpak daarom al uw spullen extra zorgvuldig in, zodat deze veilig aan zullen komen in uw nieuwe thuis. Zorg daarbij ook voor een internationale reisverzekering voor uw kostbare bezittingen.
  • Ken de regels: onderzoek alle douanevoorschriften en eventuele importbelastingen. Laat u informeren over de regels en procedures die gelden voor het invoeren van goederen in het land van bestemming.
  • Financiële planning: maak een goede planning van uw financiën. Houd daarbij ook rekening met extra kosten voor bijvoorbeeld tijdelijke opslag, huisvesting en transport.

Naar het buitenland verhuizen

Verhuizen naar het buitenland is echt een spannend avontuur. Gelukkig helpen wij u daar graag bij. Als ervaren verhuisbedrijf zorgen wij er namelijk voor dat ook uw internationale verhuizing soepel en zorgeloos zal verlopen!

Offerte aanvragen

Naar Nederland verhuizen

Woot u in het buitenland maar keert u terug naar Nederland? Laat ons u dan helpen om terug te keren. We kijken ernaar uit om u weer terug te mogen verwelkomen in ons mooie landje na uw buitenlandse avontuur!

Offerte aanvragen

Services for expats

Are you planning to move to the Netherlands? We are here to help and to open the doors to our beautiful country! We offer a wide range of moving services to make your relocation a smooth and hassle-free experience.

Please contact us

Ook zorgeloos verhuizen?

Offerte aanvragen