Skip to main content
Gespecialiseerde sevice

Art handling voor waardevolle kunst dat opgeslagen of vervoerd moet worden

Vervoer van wereldberoemde schilderijen, unieke beelden, bijzondere erfstukken of kwetsbaar antiek is specialistenwerk.
De Wit Haarlem Top Movers staat als specialist in kunsttransport garant voor adequate oplossingen en dienstverlening op maat.
Alle art handlers van De Wit Haarlem Top Movers zijn streng geselecteerde vakmensen. Zij hebben een vakopleiding tot art handler genoten, beschikken over een VCA veiligheidscertificaat en een verklaring van goed gedrag. Onze art handlers begeleiden het transport van uw kostbaarheden van het inpakken tot en met het uitpakken. Zo dragen zij zorg voor optimale dienstbaarheid en maximale discretie.

Kunsttransport

Voor kunsttransport beschikt De Wit Haarlem Top Movers over een modern wagenpark. Al onze wagens zijn geklimatiseerd, luchtgeveerd en voorzien van het nieuwste ’track-and-tracesysteem’.

Kunstopslag

De Wit Haarlem Top Movers beschikt over bewaakte opslagdepots voorzien van de juiste klimaatbeheersingssystemen, voor tijdelijke en langdurige opslag van uw kunst en antiek(collectie).

Ons werkgebied

Wij bedienen kunstliefhebbers wereldwijd maar onze focus ligt in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Amsterdam, Santpoort, Heemstede en Zandvoort.

Hoe ziet ons art handling traject eruit?

Het proces begint met een intakegesprek waarbij we aandachtig de details van de kunstobjecten noteren. Denk aan technische specificaties zoals de grootte, het gewicht, mogelijke verzekeringen en eventuele speciale vereisten of wensen zoals (tijdelijke) opslag in onze geklimatiseerde en beveiligde opslagruimtes.

Bij het verpakken van de kunstobjecten gebruiken we hoogwaardige materialen voor de juiste bescherming. Uw kunst wordt door onze speciaal voor art handling opgeleide verhuizers verpakt, vervoert en in opslag genomen, zodat u de zekerheid heeft dat uw kunst altijd in perfecte staat wordt afgeleverd.

Aan de hand van een zorgvuldige planning leveren wij uw kunst af op elke gewenste locatie. Desgewenst zorgen wij er bovendien voor dat uw werken op de juiste locatie word geïnstalleerd.

Na het opleveren houden wij graag contact met onze klant, om te waarborgen dat u tevreden bent over het hele proces, voor een optimale ervaring. Klaar voor een samenwerking?

Offerte aanvragen

Zorgeloos uw kunst vervoeren?

Offerte aanvragen