Skip to main content
Gespecialiseerde sevice

Professionele handyman service, zowel zakelijk als particulier: Uw partner in de- en montage.

Als erkende verhuizer hebben wij jarenlange ervaring met verhuizingen. Zodoende bieden wij onze klanten de optie om een professionele handyman service in te schakelen. Hiermee kunt u namelijk rekenen op onze betrouwbare handige handjes die snel en adequaat uitdagingen voor u oplossen voor, tijdens en na uw verhuizing! Denk daarbij aan het demonteren en monteren van uw bedrijfsmeubilair, het ophangen van lampen en schilderijen, het verpakken van kwetsbare apparatuur of bijvoorbeeld het installeren van elektronische apparatuur.

Snel en effectief

Onze handymannen zorgen voor alle handelingen van uw verhuizing. Niet alleen veilig en handig; ook zeer effectief! Zo bent u dus verzekerd van een optimale verhuiservaring!

Opslag en transport

Uiteraard zijn wij in de basis een verhuisbedrijf. U bent er dus ook zeker van dat onze vakmannen u ook helpen bij de opslag van uw inboedel en het verhuizen naar het nieuwe adres.

Ons werkgebied

Wij zetten onze handyman service in door heel Noord-Holland maar onze focus ligt in Haarlem, Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Amsterdam, Santpoort, Heemstede en Zandvoort.

U kunt onze handyman service inzetten zoals u dat zelf wilt

Bij De Wit Haarlem Top Movers begrijpen we dat elke verhuizing anders is. Daarom bieden wij onze handy men service altijd op maat aan, om u uw specifieke behoeften en wensen op te lossen. U kunt onze handyman service bovendien inzetten als onderdeel van uw zakelijke verhuizing, maar ook is de behoefte van de service groot bij particuliere verhuizingen.

Wij vinden dat onze handyman service een mooi verlengstuk is van onze dienstverlening om onze klanten te voorzien in de beste service en een zorgeloze verhuizing.

Heeft u behoefte aan een handyman? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek zelf hoe wij ook u kunnen helpen bij uw verhuizing.

Offerte aanvragen

Ontzorgt worden tijdens uw verhuizing?

Offerte aanvragen