Hal 1.jpg

Opslag

Beveiligd en geklimatiseerd uw inboedel opslaan.

Komt u ruimte te kort? Bij ons kunt u gebruik maken van opslagruimten voor divers beheer, zowel zakelijk als particulier. Zo kunt u uw inboedel tijdelijk onderbrengen bij een verbouwing, uw inventaris opslaan bij ruimtegebrek in uw kantoor, kunstobjecten of uw archieven door ons laten beheren in beveiligde ruimten.

Service vanaf uw voordeur!

Hoe fijn zou het zijn als uw inboedel vanaf de voordeur al naar uw opslagruimte verplaatst kan worden?

Wij maken het mogelijk! Op een voor u gewenst moment maken wij een afspraak en rijden wij onze opslagcontainer voor uw woning of pand. Wij laden uw inboedel met zorg in en vervoeren deze naar onze locatie in Haarlem. Zo makkelijk kan het gaan!

Conditie en veiligheid

De opslag vindt altijd plaats in verwarmde en beveiligde ruimten. Zo zorgen wij ervoor dat uw eigendommen beschermd en in goede conditie op u wachten.

Flexibele opslagruimten

Wij beschikken over diverse opslagruimte. De grootte van de ruimte wordt afgestemd aan uw behoefte. Bovendien betaald u per dag en hanteren wij geen opzegtermijn.

Verzekering

Indien uw huidige inboedelverzekeraar uw inboedel niet verzekert tijdens de opslagperiode kunnen wij een tijdelijke verzekering voor u afsluiten.

Wij ondersteunen graag uw project.

Neem voor vragen gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte

aanvragen:

Mijn aanvraag is:
Ik heb wel/geen behoefte aan opslagruimte

Bedankt voor de offerte aanvraag. U hoort zo spoedig mogelijk van ons!